Hiljattain LCN:n maahantuoja Riimin Oy avasi meille kynsimuotoilijoille ja muille jälleenmyyjille oman verkkokaupan ja samassa yhteydessä sain tietää että myös kuluttajille on avattu oma kauppa. Nyt siis näitä herkkuja on kaikkien saatavilla! Ja tokihan tuotteita saa edelleen ostaa myös jälleenmyyjiltä, jotka löytyvät tästä.

Omia tämän hetkisiä lempparituotteitani ovat

NAIL CARE PEN basic

on mun all time favourite! 
Ainoa koskaan kokeilemani kynsinauhatuote jota on oikeasti helppo käyttää ja pitää mukana, ei tahraa eikä tahmaa. Sopii ihan kaikille!

PITAHAYA & PASSIONFRUIT HAND CREAM 24 h

on tällä hetkellä käsivoiteena testissä ja aion tilata myyntiinkin tätä. Ihana tuoksu!



AROMA EFFECT PEELING honeydew melon
jättää käsiin ihanan tuoksun ja vauvanpyllymäisen pehmeyden.

CHAPPED SKIN BALM

on kuivien kantapäiden ja jalkapohjien best friend! Ja uskomatonta että näin tehokas voide vieläpä tuoksuu raikkaalle mansikalle, nams!



Kevään kynsilakkasävyt
Näitä kevään uutuussävyjä mietin myyntiin, samoista sävyistä on myös geelit. Ihanat, raikkaat värit, kerrankin jotain muuta kuin pastellivärejä kevääksi! Vaatii vähän itsehillintää olla taas tilaamatta ihan kaikkia...


Meet the Crackles!
Nämä crackle-lakat himottaisi myös, mutta saa nähdä tuleeko ostettua. Lakkojen menekki kun on kuitenkin aika pientä ainakin minulla, kun teen pääasiassa vain geelejä. Mutta onhan nuo pullot suloiset awwww...

Ostoksille pääsee tästä!

Löysitkö sinä näistä uusia lemppareita?


Kuvat lainattu Riiminin sivuilta.